لینک دانلود و خرید پایین توضیحات
دسته بندی : پاورپوینت
نوع فایل : powerpoint (..ppt) ( قابل ویرایش و آماده پرینت )
تعداد اسلاید : 23 اسلاید
قسمتی از متن powerpoint (..ppt) :
1
بسم الله الرحمن الرحیم
(پروژِِِه کار آفرینی)
کسب و کارهای خانگی
2
تعریف کسب و کار خانگی:
به هر نوع فعالیت اقتصادی در محل سکونت شخصی که با استفاده از امکانات و وسایل منزل راه اندازی شود کسب و کار خانگی می گویند.
اهمیت کسب و کار خانگی:
درحال حاضرکسب و کارهای خانگی از بخشهای حیاتی و ضروری فعالیتهای اقتصادی کشورهای پیشرفته محسوب می شوند. کسب و کار خانگی از نظر ایجاد شغل ، نوآوری در عرضه محصول یا خدمات ، موجب تنوع و دگرگونی زیادی در اجتماع و اقتصاد هر کشور می شوند. همچنین برای جوانان ، کسب و کارهای خانگی نقطه شروع مناسبی برای راه اندازی کسب و کار شخصی است، زیرا راه اندازی آن در مقایسه با دیگر انواع کسب و کار ساده و آسان است. به عنوان نمونه می توان با یک دستگاه رایانه و یک خط تلفن ، یک کسب و کار اینترنتی راه انداخت و کارها و خدمات مختلفی را به مردم عرضه و ازاین راه درآمد کسب نمود.
نتایج انتخاب کسب و کار خانگی:
1) بالا بردن کیفیت زندگی: امروزه اکثر صاحبان کسب و کار های خانگی بر این باورند که کار کردن در خانه، کیفیت زندگی آنان را بهبود می بخشد. کارکردن در خانه باعث می شود که وقت بیشتری به خانواده و خانه اختصاص یابد و به دیگر مسائل و موضوعات خانواده، از قبیل تربیت و پرورش فرزندان توجه بیشتری شود.به طور کلی امروزه کار و زندگی بیش از پیش در همدیگر ادغام شده اند.
2) توسعه فن آوری: امروزه با پیشرفت های زیادی که در زمینه علوم رایانه و دیگر وسایل ارتباطی به وجود آمده، محیط خانه محل مناسب و کاراتری برای کسب و کار شده است.
مزایای کسب و کار خانگی نسبت به انواع دیگر کسب وکار:
1- آزادی و استقلال عمل بیشتر
2- ساعات کاری انعطاف پذیر
3- ایجاد تعادل و موازنه بیشتر بین کار و زندگی
4- پایین بودن هزینه راه اندازی
3
5- پایین بودن میزان ریسک
6- امکان کارکردن پاره وقت
7- راحت تر بودن تربیت بچه ها
8- داشتن فرصت و زمان بیشتر
9- تناسب با ویژگی های جسمی افراد معلول و کم توان
10- احتمال موفقیت بیشتر
11- تناسب با اقشار مختلف
12- احساس راحتی بیشتر
13- عدم نیاز به مجوز
برای راه اندازی کسب و کار خانگی باید به برخی موارد توجه داشت:
1 - تحقیق درباره ایده کسب و کار.
2- کسب اطلاعات درباره محصول یا خدماتی که باید ارائه شود.
3- تعیین محل کار.
4- جلب مشارکت دیگر اعضای خانواده .
5- پیدا کردن اسمی مناسب برای کسب و کار.
6- تهیه کردن اسباب و تجهیزات مناسب برای کسب و کار.
7- فراهم کردن پوشش مناسب و درخور برای کسب وکار.
8- اختصاص دادن یک صندوق پستی به کسب و کار.
9- رک و صادق بودن با دوستان و همسایگان .
10- باز کردن حساب بانکی برای کسب و کار.
11- برقرارکردن ارتباطات بیشتر با دیگران .
12- نداشتن واهمه وخجالت ازکسب کار خانگی وحتی افتخار به آن .
4
پشتیبان :
منظور اشخاص حقیقی یا حقوقی هستند که مسئولیت حمایت از تعدادی از شاغلین خانگی را در کل فرآیند تولید و ارائه خدمات، اعم از آموزش، تهیه و توزیع مواد اولیه و ابزار کار (حسب مورد ) ، مشاوره ، طراحی ، نوآوری ، بسته بندی ، بازاریابی و فروش به عهده می گیرند .
افراد تحت پوشش :
افرادی که متقاضی انجام فعالیت تحت پوشش پشتیبان می باشند .
خوداشتغالی مستقل :
نوعی اشتغال است که فرد می تواند با اتکاء به توان شخصی، خلاقیت وابتکار ، به شکل خویش فرمایی به فعالیت های تولیدی و خدماتی بپردازد که در نتیجه منجر به کسب درآمد و ایجاد فضای کسب و کار می شود .
کسب و کار مجازی:
کسب و کاری است که در آن از اینترنت جهت انجام تبلیغات و فروش کالا و خدمات استفاده میگردد .
معمولا چند شاخص در تعریف کسب وکار خانگی اهمیت دارند :
1- تعداد بسیار کمی کارمند دارد و معمولاً همه اعضای خانواده صاحب کسبوکار میشود؛
2- فاقد فضای نمایشگاهی، فروشگاه، پارکینگ مشتری و تابلوهای تبلیغاتی مجاور با خیابان است. به عبارت دیگر، نوعی فعالیت اقتصادی است که در محل سکونت شخص و با استفاده از امکانات و وسایل منزل راهاندازی میشود.
تاثیرات کسب وکار خانگی:
امروزه، کسبوکار خانگی از بخشهای حیاتی فعالیتهای اقتصادی کشورهای پیشرفته محسوب میشود. کسب وکار خانگی از نظر ایجاد شغل و نوآوری در عرضه محصول یا خدمات موجب تنوع زیادی در اجتماع و اقتصاد هر کشور میشود. کسبوکار خانگی نقطه شروع مناسبی برای راهاندازی کسبوکار شخصی برای زنان و جوانان است، زیرا راهاندازی آن در مقایسه با دیگر انواعش سادهتر است.
5
کسبوکار خانگی در جوامع سابقه دیرینه دارد. بسیاری از صنایع دستی که امروزه هم وجود دارند، در منازل و محل سکونت افراد تولید میشدند. بهطور کلی، کسبوکار خانگی پدیده جدیدی نیست، اما در نتیجه تغییرات و تحولاتی که در فعالیتهای اقتصادی - اجتماعی به وجود آمد به مرور کمرنگ شد. با این حال، تحولات جدید و شرایط متغیر جامعه، بار دیگر، توجهات را به سمت این نوع کسب وکار و ضرورت توجه به توسعه آن جلب کرده است و سبب شده که این نوع کسبوکار روزبهروز گسترش یابد. شروع کسبوکار در خانه فرصت بازرگانی موفقیتآمیزی است که افراد با بهرهبرداری از آن میتوانند سریعتر پلههای ترقی را طی کنند. یکی از مهمترین مزایای کسبوکار خانگی افزایش کیفیت زندگی صاحبان این نوع کسب وکار است. نتایج پژوهشگران نشان داده است که امروزه، اکثر صاحبان کسبوکارهای خانگی بر این باورند که کار کردن در خانه کیفیت زندگی آنان را بهبود میبخشد. کارکردن در خانه باعث میشود که وقت بیشتری به خانواده و خانه اختصاص یابد .
مزیت دیگر اینست که دیگر مسائل خانواده، از قبیل پرورش فرزندان، توجه بیشتری شود. به طورکلی امروزه کار و زندگی بیش از پیش در هم ادغام شدهاند. از دیگر مزیتهای کسبوکار خانگی میتوان به برخورداری از آزادی و استقلال عمل بیشتر، ساعات کاری انعطافپذیر، ایجاد موازنه بیشتر بین کار و زندگی، و پایین بودن هزینه راهاندازی و مخاطره اشاره کرد. این نوع کسبوکار این امکان را به افراد میدهد تا به صورت پاره وقت فعالیت و خودشان زمان کاری شان را مدیریت کنند. نتیجه این آزادی عمل این است که تربیت بچهها راحتتر خواهد شد. از دیگر مزایای این نوع کسبوکار میتوان به تناسب آن با ویژگیهای جسمی افراد معلول و کمتوان اشاره کرد، که احتمال موفقیت آنها را دوچندان میکند.
بررسی جایگاه کارآفرینی در ایران
کسب وکارهای خانگی درحال حاضردر کشور ما در وضعیت خوبی قرار ندارد. پس ارائه یک راهکار کلی ومنطقی می تواند شرایط موجود را به طور کلی تغییر داده وکشوررابه راهی ببرد که موانع ازسرراه برداشته شود . باید به این موضوع واقف بود که اطلاع ازعملی بودن کسب وکارها آسان است اگر به درستی کسب وکارها را مورد بررسی دقیق وعالمانه انجام داده و به آن بردازیم. مثلا باید دانست که :